Vain ja ainoastaan kankaita.com: ssa: puuvillakangaslinja „Tula Cotton“

Vain ja ainoastaan kankaita.com:ssa: puuvillakangaslinja Tula CottonTästä lähtien voit tilata kankaita.com: sta korkealaatuisia, meidän itse tuottamiamme puuvillakankaita. Laadukkaat puuvillakankaat läpäisevät kolme takuuta. Ensimmäiseksi vakaa öko-text sertifioitu huippulaatu. Sen lisäksi väritakuu, sillä kaikki kankaat värjätään samassa värjäämössä. Lopuksi vielä pesutakuu. Tula Cotton-kankaissa säilyvät värit, huolimatta siitä kuinka usein niitä pestään. Vain ja ainoastaan kankaita.com:ssa: puuvillakangaslinja Tula Cotton Tula Cotton-linjassa on saatavilla kankaita kolmessa eri laadussa, joista voit tehdä vaatteita, sisustuksia ja petivaatteita yksityiskohtaisten ompeluideoiden mukaan.
Tula Cotton Soft 12 Tula Cotton Soft 13 Tula Cotton Soft 16
Tula Cotton Soft sopii kevyeen vaatetukseen, hentoon puseroon, kevyeen kesämekkoon tai asustehuiviin.
Tula Cotton Medium 20 Tula Cotton Medium 21 Tula Cotton Medium 23
Hienojen housujen tai täydellisesti istuvan hameen ompeluun on Tula Cotton Medium sopiva. Tämä laatu on kestävä ja sopii sen vuoksi kestävempiin vaatteisiin tai sisustukseen.
Tula Cotton Percale 1 Tula Cotton Percale 33 Tula Cotton Percale 8
Tula Cotton Percale tekee laatuvalikoimastamme täydellisen: tämä erityisen tiuhaan kudottu vaihtoehto sopii hyvin petivaatteeksi tai läpikuultamattomaan vaatetukseen. Vain ja ainoastaan kankaita.com:ssa: puuvillakangaslinja Tula Cotton Kaikki kolme kangaslaatua ovat väritakuunsa ansiosta yhdistettäviä keskenään. Värivalikoima on kaikissa kolmessa kangaslaadussa sama. Sähkönsinisen Tula Cotton Soft-kankaan voit siis ongelmitta yhdistää sähkönsinisen Tula Cotton Medium-kankaan kanssa. Kaikki yli 30 väriä Tula Cotton Soft- ja Tula Cotton Medium-kankaissa sekä 20 väriä Tula Cotton Percale-kankaissa eivät haalistu 40 °C pesussa. Säännölliset sisäiset laatukontrollit takaavat itse tuottamamme laadun pysyvän aina erittäin hyvänä: sen vuoksi tarkastamme uuden metritavaramme öko-tex:n mukaan epäpuhtauksista sekä laadun samana pysymisen – Tula Cotton-kankaat ovat pehmeitä ja tuntuvat mukavalta iholla sekä ovat mukavia pitää päällä. Testaa kankaitamme nyt ja tilaa mallipala!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.