Uusi kokoelma Gütermanilta ”French Cottage”

Ensimmäisen Gütermannin kokoelman "Sommer Loft" jälkeen on vuorossa seuraava uusi kokoelmamme "French Cottage", jota myymme eksklusiivisesti kankaita.com:ssa. Kahdeksan erilaista kuviota 36 uudessa designissa vakuuttavat laadukkaassa puuvillalaadussa. Idylliset kohtaukset perinteisestä Tolie-de-Jouy-kankaasta ovat esim. värillisesti uudelleen tulkittuja ja inspiroivat uusiin malleihin: laukut, puserot, mekot ja sisustus ovat aloittelijoille mukavia projekteja. Sopivat napit, jotka on päällystetty uusilla kankailla saavat valikoimamme täydelliseksi ja tekevät jokaisesta ompeluprojektista yksilöllisen katseen kerääjän!
Gütermannin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.