Hyvää joulua!

Hyvä asiakas, vuosi 2013 lähestyy loppuaan. Kankaita.com-sivulle tämä vuosi oli jännittävä ja täynnä muutoksia. Maaliskuussa uudistunut verkkokauppamme aloitti toimintansa aivan uudessa ulkoasussa. Parempaa yleiskatsausta varten otimme käyttöön Euroopassa ainutlaatuisen kangaspöydän ja lisäsimme poistoerät ja varastomäärien ilmoituksen verkkokauppamme toimintoihin. Laajensimme myös omaa tuotantoamme ja voimme siten tarjota omien "Fabulous Collection"-nauhojemme rinnalla myös meille yksinoikeudella tuotettuja "Tula Cotton"-puuvillakankaita. Verkkokaupan järjestelmämuutoksen tavoitteena oli vastata tulevaisuuden haasteisiin - ikävä kyllä tämä muutos ei sujunut aivan ongelmitta. Olemme pahoillamme, että monilla teistä oli ongelmia tilaustenne kanssa. Sen lisäksi emme aina olleet tavoitettavissa ja tämä johti tilausten viivästymiseen. Tällaista ei tietenkään saisi tapahtua ja tilanne tuleekin korjautumaan. Haluamme kiittää asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja monista saamistamme hyödyllisistä vihjeistä ja parannusehdotuksista! Hyvää joulua! Uusi vuosi alkaa lupaavissa merkeissä: yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä jo yli 100 henkilöä ja ensi vuonna luku jopa kasvaa muutamalla uudella työntekijöillä. Sen lisäksi suunnittelemme 48-tunnin lähetystakuuta, merkkikankaiden lisäämistä valikoimaamme ja lukuisia muita toimintoja ja tarjouksia niin verkkokaupassa kuin myös uutiskirjeissä, blogissa ja facebookissa. Siksipä katsommekin toivoikkaasti vuoteen 2014 ja kutsumme sinut kokeilemaan uusia tarjouksiamme! Toivotamme sinulle kaikkien työntekijöidemme nimissä hyvää joulua ja rauhallisia juhlapäiviä! Ystävällisin terveisin, Melf Haack & Niels Nüssler Toimitusjohtajat, fabfab GmbH

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.