Alensimme ompelutarvikkeiden lähetyskuluja

Alensimme ompelutarvikkeiden lähetyskuluja Tästä lähtien ompelutarviketilauksiin lisätään vain 3,95 euron lähetyskulut entisen 7,95 euron sijasta. Alennetut lähetyskulut koskevat suurta osaa ompelutarvikevalikoimastamme, kuten nappeja, ompelulankoja, vetoketjuja, koristenauhoja, nauhoja, nyörejä, kangaskuvioita, kaavoja, helmiä ja paljetteja. Muutos ei koske ompelulaatikoita, leikkausalustoja, Overlock-lankoja eikä muita ompelutarvikkeita, joita ei kokonsa vuoksi voi lähettää kirjepostissa. Ompelutarvikkeiden ja metritavaran yhteistilauksista veloitetaan 7,95 euron lähetyskulut. Huomaathan, että lähetystä ei voi seurata, jos tilaus sisältää vain ompelutarvikkeita. Tervetuloa uudelleen verkkokauppaamme ja tekemisen iloa seuraavan ompeluprojektisi kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.