Nyt uutta: Vliesofix ja Soluvlies

Luova työskentely helpottuu entisestään ja on vieläkin hauskempaa näiden kahden „apulaisen“ avulla! Jos tykkäät kokeilla ompelu- tai kirjontakoneella uusia tekniikkoja, oletkin jo varmasti törmännyt soluvlies-materiaaliin. Tämä ompeluvanuvilla liukenee kylmään veteen ja sopii tukikankaaksi kaikkiin konekirjontamenetelmiin. Näin tulevat kirjontatyösi onnistuvat vieläkin paremmin! Vliesofix on puolestaan oikea valinta applikointiin eli päällikeompeluun: tukikankaan avulla voit silittää koristekuvion kankaaseen ennen sen varsinaista ompelemista. Tukikankaiden tarkemmat käyttöohjeet lähetään tuotteiden mukana.
Vliesofix ja Soluvlies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.