Mielipiteesi on meille tärkeä: 5 euron lahjakortti tuestasi

Osallistu kyselyyn ja saat 5 euroa Pyytäisimme sinua osallistumaan lyhyeen verkkokyselyyn aiheesta ”Kankaiden ja ompelutarvikkeiden osto verkossa”. Kysely kestää vain 5 minuuttia. Kiitoksena tuestasi saat meiltä 5 euron lahjakortin. Haluamme parantaa palveluamme ja valikoimaamme, siksi olisimme erittäin iloisia osallistumisestasi. Kaikkia tietojasi käsitellään tietenkin luottamuksella ja anonyymisti. Kiitos tuestasi!
Lahjakortin voi lunastaa vain kerran tilausta ja asiakasta kohti. Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin lahjakortteihin. Lahjakortin voi lunastaa vain kerran tilausta ja asiakasta kohti, eikä sitä voi yhdistää muihin lahjakortteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.