Uudet trendit syksyllä

Uudet trendit syksyllä Jos haluat olla aina ajan tasalla muodin suhteen, olet varmasti jo tutustunut syys-/talvikauden 2014/15 uusiin trendeihin muotilehdissä ja miettinyt uusia vaatteita. Myös tällä syyskaudella osa menneen kauden vaatteista on jälleen huippumoderneja. Muita trendejä ja uusia vaateideoita löydät muotikangastuoteryhmästämme. Olemme koostaneet sinulle seuraavat muotitrendit: Shine saa sinut loistamaan! Toppeihin, hameisiin ja takkeihin sopivat ihanteellisesti metallinhohtoinen, pinnoitettu puuvillakangas tai kiiltävät jerseykankaat. Structure on metallic-trendin laskeutuvien ja kiiltävien kankaiden vastakohta. Kankaiden erityiset rakenteet, kuten röyhelöt, tikkaukset ja pliseet, tekevät pelkistetystä leikkauksesta muodikkaan ja vaikuttavan luomuksen. Myös grunge ja minimal ovat vastakkaisia trendejä, joita voit muunnella mielesi mukaan. Grungeen kuuluvat joka tapauksessa ruutukankaat ja mielellään myös repaleiset farkut ja nahka, kun taas Minimal-tyyli on erittäin pelkistetty ja siisti. Jos siis pidät enemmän eleganteista leikkauksista ja selkeistä linjoista, Minimal-trendimallisto on todennäköisesti valintasi! Dark Romance ihastuttaa pitsillä, ruusuilla ja muilla kukkaprinteillä, jotka koristavat puuvilla-, viskoosi- ja polyesterikankaiden hillittyjä, tummia sävyjä. Tästä trendistä tulee varsinainen katseenvangitsija, kun siihen yhdistetään koristeellista, taidokasta kirjontaa, näin haute-couture-tyyli saadaan aikaan kädenkäänteessä. Keinoturkis ja nahkajäljitelmät kuuluvat Hunting-trendiin ja etenkin MIuccia Prada ja Burberry Prorsum inpiroivat moderneihin, metsästäjätyylisiin asuihin. Knit on viimeinen trendi, jonka kokosimme sinua varten muotikankastuoteryhmäämme. Erilaiset neulokset syysväreissä löytävät paikkansa neulemekoista, villapuseroista ja villatakeista. Löydät sopivat burdastyle-kaavat tietenkin myös meiltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.