Vlieseline-tuotteiden runsaus – nyt uusia tuotteita kankaita.comissa

Freudenberg-yritys on tunnettu korkealaatuisista Vlieseline-tuotteistaan, jotka helpottavat ompelemista ja mahdollistavat uusia luovia tekniikoita. Olemme juuri laajentaneet valikoimaamme uusimmilla tuotteilla ja tarjoamme tästä lähtien yli 35 erilaista apuvälinettä. Vahvistavasta silitysvahvikkeesta Vlieseline H200, jota käytetään lähes kaikissa vaataprojekteissa, huippuvahvaan Decoviliin laukuille ja hatuille ja eri vahvuisiin ja mallisiin tukikankaisiin vilteille ja sisutusesineille löydät varmasti juuri sen, mitä kaavasi ehdottaa. Burda-kaavoissa muuten ilmoitetaan aina tarkasti oikea Vlieseline: Löydät ne helposti syöttämällä nimen hakupalkkiin!
Vlieseline-tuotteet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.