Tuotesuositus kankaita.comin työntekijöiltä

Työntekijämme ovat päivittäin tekemisissä suuren valikoimamme tuotteiden kanssa, oli kyse sitten asiakkaiden neuvonnasta, tilauksissa auttamisesta tai verkkokaupan mainoskampanjoiden suunnittelusta. Ja näin monista kauniista kankaista löytää myös jokainen työntekijä lempikankaansa yhä uudelleen. Haluamme esitellä ne tietenkin ja siksi viisi työntekijää eri osastoilta esittelee tänään lempikankaansa 2014!
Keittovilla 1James UK:n asiakasneuvojamme: Villakankaan väri, sen pehmeä tuntu ja upea laatu tekevät siitä lempikankaani. Jokainen, joka työstää tätä kangasta ja pukee sen sitten päälleen, tuntee olonsa fantastiseksi!
Sweet Bakery 1Ana Espanjan asiakasneuvojamme: Pidän Cupcake-printistä ja tämän upean puuvillakankaan väreistä. Puuvillakangashan on aina hyvä valinta. Oli kyse sitten koristeista tai vaatteista, lempikankaastani 2014 voin ommella kaikkea!
Jersey Micro 2Janina oppisopimuskoulutuksessa oleva työntekijämme: Tässä kankaassa pidän sen pehmeästä tunnusta ja meleeratusta mallista. Varsinkin perus-t-paidoista tulee upeita tästä jerseykankaasta. Siksi se on lempikankaani 2014!
Farkku Pallot 1Christine verkkomarkkinoinnista: Tänä vuonna pidin erittäin paljon pilkuista ja farkkukankaista. Denim Farkku Pilkut 1 yhdistää molemmat ja on siksi lempikankaamme 2014!
 Classic Stars 1,5 cm, 15Niels liikkeenjohdosta: Asiakkaamme pitävät erittäin paljon tähdistä, siksi tuotatimme tänä vuonna omia puuvillakankaita pidetyimmillä kuvioilla. Klassiset valkoiset tähdet tummansinisellä puuvillakankaalla ovat siksi lempikankaani 2014!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.