Palveluajat joulun pyhien aikana

Palveluajat joulun pyhien aikana Hyvät asiakkaamme, koko kankaita.com-tiimi toivottaa teille ja teidän perheillenne hyviä juhlapäiviä ja ihanaa joulunaikaa! Otattehan huomioon, että asiakaspalvelumme ei ole käytettävissä 24. joulukuuta - 1. tammikuuta välisenä aikana. Yleisten juhlapäivien johdosta kaikki työntekijät ovat joulutauolla, eivätkä voi vastata tänä aikana kyselyihinne sähköpostilla tai puhelimitse. Lisäksi yleisten juhlapäivien ja 24.-29. joulukuuta tehtävän inventaarion johdosta ja 1. tammikuuta ei pakata tai lähetetä paketteja. Tammikuun ensimmäisten viikkojen aikana saattaa myös ilmetä viivettä pakettien kokoamisessa, koska työntekijät purkavat jonoa. Pyydämme kärsivällisyyttä ja että otatte tilauksienne yhteydessä huomioon pidemmät toimitusajat. Pieni vinkki: Tuotenäkymästä näet suoraan, millainen toimitusaika on odotettavissa. Viive on otettu näissä jo huomioon. Nauttikaa juhlapyhistä perheen ja ystävien parissa! kankaita.com-tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.