Hyvää joulua kankaita.comin johdolta

Joulutervehdys 2014 Hyvät asiakkaamme, vuosi 2014 oli kankaita.comille menestyksekäs – eikä vähiten siksi, että olette tukeneet meitä uskollisesti, mistä haluamme ensimmäiseksi kiittää sydämellisesti! Vuosi piti sisällään nopeaa kehitystä: Keväällä kankaita.comissa lanseerattiin merkkikankaita, jotka ovat olleet heti alusta lähtien erittäin suosittuja. Oma merkkimme Tula Cotton kuuluu näihin ja se saa näinä päivinä seuraa: Joulukuusta lähtien meillä on verkkokaupassamme ensimmäistä kertaa itse tuotettuja kankaita omilla malleilla. Aiomme laajentaa valikoimaa jatkuvasti – kannattaa siis seurata tilannetta. Etenkin koska työskentelemme intensiivisesti digitaaliprinttien parissa: Tällä tekniikalla pysymme mukana uusimmissa trendeissä – ja hyvällä hinta-laatusuhteella! Myös palvelussa tapahtui paljon 2014: Esimerkiksi tavoitettavuutemme puhelimitse parani huomattavasti. Toisena esimerkkinä tietyt lähetyskulut: Ompelutarvikkeiden tilaaminen on nyt edullisempaa. Jos tarvitset vain lankarullan ja pari nappia, maksat nyt enää vain 3,95 euroa lähetyskuluja. Meistä on hienoa, että erilaiset parannukset ovat mieleenne – varsinkin kun tarkastelemme asiakasarvosteluja, jotka ovat parantuneet tänä vuonna jatkuvasti. Olemme erittäin iloisia tästä! Nyt haluamme toivottaa kaikkien työtekijöidemme nimissä hyvää joulua ja mukavia juhlapyhiä! Ystävällisin terveisin Melf Haack & Niels Nüssler fabfab GmbH:n johto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.