Haastattelu Dena Design

Otimme hiljattain mallistoomme Free Spirit -suunnittelijoiden Dena Design ja Heather Bailey puuvillakankaat. Lukijoitamme varmasti kiinnostaa, keitä he ovat ja mikä heitä innoittaa suunnittelutyöhön, joten kysyimme heiltä muutamia kysymyksiä, joihin he vastaavat tässä. Haastattelu Dena Design Nimi: Dena Fishbein
Syntymäaika: 03. Jan
Asuinpaikka: Lafayette, Kalifornia
Koulutus: BFA, Kalifornian yliopisto, Los Angeles
Elämänfilosofia: Suhtaudu joka päivä intohimoisesti siihen, mitä teet

Kuinka aloitit työskentelyn tekstiilisuunnittelijana?
Aloitin heti opiskelujen jälkeen työskentelyn tekstiilisuunnittelijana. En koskaan opiskellut tekstiilisuunnittelua, mutta huomasin lehdessä ilmoituksen, jolla etsittiin itsenäisiä tekstiilisuunnittelijoita. Ajattelin, että voisin suunnitella muutaman mallin ja katsoa, kiinnostavatko ne. Ostin vähän värejä ja pienen siveltimen ja annoin mennä. Luulin, että se olisi vaikeaa ja hankalaa, mutta se tuntuikin täysin luonnolliselta. Ajattelin vain “Vau, tämä on mahtavaa. Pidän tästä!". Niin kaikki alkoi!

Millainen on tyypillinen työpäiväsi studiolla?
Tyypillinen työpäiväni alkaa niin, että luen aamulla sähköpostini ja sen jälkeen teen tutkimusta tietokoneella noin tunnin ajan selailemalla Pinterest-seiniä ja muita inspiroivia kuvia. Tavoitteenani on maalata joka päivä. Minulla on apunani kaksi upeaa naista, Kristin ja Heidi, jotka työskentelevät ja suunnittelevat malleja kanssani. Minä teen kaiken piirustustyön ja he työstävät kuvia tietokoneella.

Mikä on tärkein työvälineesi?
Tärkein työvälineeni on siveltimeni.

Kuinka persoonallisuutesi näkyy töistäsi?
Kuuluvatko ne yhteen? Persoonallisuuteni ja mallini täydentävät toisiaan. Elän elämääni ja minua ympäröivät asiat, joita rakastan. Pidän kotiani eräänlaisena taideprojektina. Muutan jatkuvasti pieniä yksityiskohtia ja lisään pikkujuttuja, joita löydän kirpputoreilta. Olen onnellinen, jos voin kerran viikossa muuttaa jotain kodissani tai studiossani. Se on jatkuva prosessi. Olen onnellinen ihminen, ja kun maalaan, haluan ilmaista onnen tunteitani mallieni kautta. Rakastan väriä ja rakastan kukka-aiheiden ja geometristen muotojen yhdistelemistä luodakseni raikkaan, iloisen tyylin.

Mikä oli ensimmäinen menestysaskeleesi tekstiilisuunnittelijana?
Ensimmäisenä vuonna, kun aloitin tekstiilien luomisen, olin äärimmäisen onnellinen. Uskon, että se tosiasia, että olin kokematon maalari, auttoi minua todella. Minulla oli naiivi lähestymistapa, joka erotti minut muista suunnittelijoista ja antoi minulle oman tyylini. Sinä vuonna petivaatemallini olivat Macy’s -tavaralon luettelon kannessa ja sisustuskankaani tekstiililehden kannessa. Uskoin tuskin silmiäni, kun näin mallini painettuina. Olen niin kiitollinen onnellisesta alusta. Se antoi minulle tarvitsemaani itsevarmuutta, jotta pystyin työskentelemään jatkossakin mahdollisimman lujasti. Et koskaan tiedä, mitä osaat, ennen kuin kokeilet.

"Kiitoksia haastattelusta Dena!

Haluatko tietää lisää Dena Design ja Heather Bailey? Voit tutustua heihin heidän internetsivuillaan, joilla he kertovat itsestään ja suunnittelutyöstään."

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.