Trendi 2015: Seitsemänkymmentäluku

Me haluamme kaikki nauttia uudesta muotikeväästä! Kokosimme muutamia kauden kevät/kesä 2015 trendejä kategoriaamme Muotikankaat. Sieltä löydät uuden kauden muodikkaimmat kankaat. Muotitietoisten on nyt aika startata kevääseen. Mene heti selailemaan ja inspiroitumaan! Trendi 2015: Seitsemänkymmentäluku Seitsemänkymmentäluku oli muotivallankumouksen vuosikymmen ja myös muotikaudella kevät/kesä 2015 se on yksi suosituimmista trendeistä. Pillihousujen lisäksi muotitietoiset käyttävät taas leveälahkeisia housuja ja yhdistävät niihin maanläheisiä sävyjä, kuten marsala ja sinappi. Farkkua on saatavissa kaikissa mahdollisissa vaihtoehdoissa, paidoista mekkoihin, karkeaa materiaalia yhdistetään laskeutuviin paitapuseroihin ja kuvioyhdistelmien yläosiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.