Puutarhakausi alkaa: Löydä nyt ideoita uusiin puutarhaprojekteihin!

Inspiraatiota puutarhan ystävillä - puutarhamaailma kankaita.comissa Vihdoinkin on taas aika laittaa puutarha kuntoon. Voit ommella kätevän essun puutarhatöitä varten, siitä löytyy myös kätevä tasku puutarhatyökaluillesi. Oli puutarhasi minkä kokoinen tahansa tai ehkä sinulla on vain pari kasvia parvekkeellasi, voit sisustaa toisen olohuoneesi kesää varten upeilla sisustuskankailla ja tuulensuojalla täysin oman makusi mukaisesti. Valikoimastamme löytyy puuvillaisten kuviollisten sisustuskankaiden lisäksi myös markiisikankaita ja ulkokankaita, jotka ovat vettähylkiviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.