Säästökampanja toukokuussa – kankaita.com lahjoittaa sinulle lähetyskulut

Säästökampanja toukokuussa - tilaa ilman lähetyskuluja kankaita.comista Toukokuun puoliväli on juuri oikea aika täyttää kangasvarasto raikkailla kesäkankailla. Ja kankaita.com tekee toukokuusta vielä ihanamman upealla säästökampanjalla. Maanantaihin 25.5.2015 saakka säästät lähetyskulut. Syötä alennuskoodi ”TOUKOKUU2015”* tilausta tehdessäsi. Eli selaa tänään, tilaa huomenna ja aloita ompelu ensi viikolla!

*Lahjakortin arvo on 7,95 euroa. Se on voimassa 20 euron vähimmäistilausmäärästä alkaen, sitä ei voi yhdistää muihin lahjakortteihin. Lahjakortti on voimassa 25.05.2015 saakka ja se on lunastettavissa ainoastaan kerran henkilöä ja tilausta kohti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.