Marlene, Culottes tai tupakka – uudet housumallit!

Housukankaat - oikea kangaslaatu jokaiseen malliin kankaita.comissa Tänä syksynä housuilla on muodissa keskeinen rooli. Pitkään suosiossa olleiden tiukkojen housumallien lisäksi suurten muotitalojen mallistoista löytyy jälleen leveämpiä malleja, kuten Marlene-housut ja prässihousut. Myös pituudella leikitellään, jotkut saumat hipovat maata, kun taas toisissa housuissa halutaan ehdottomasti näyttää hieman nilkkaa. Tänä syksynä jokaiseen vaatekaappiin kuuluvat ehdottomasti Culottes-housut, sillä uusi hameen ja housujen sekoitus on huippumuodikas ja erittäin käytännöllinen! Tutustu nyt erilaisiin kankaisiin, jotka sopivat housuihin kankaita.comissa ja löydä sopiva uusiin lempihousuihisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.