Etsitkö uusia sisustusideoita? Löydä kankaita.comista sopivia sisustuskankaita

Ympäröitkö itsesi mielelläsi luonnon materiaaleilla? Tutustu suureen sisustuskankaiden valikoimaamme. Sieltä löydät 100 % pellavaa olevien kankaiden lisäksi myös kankaita, jotka koostuvat pellavan, puuvillan ja polyesterin sekoituksesta. Pellava on erittäin kestävä materiaali, ja sitä on helppo käsitellä. Pellavaverhot tai -laukut näyttävät pitkään hyvältä ja saavat hyvälle tuulelle jo tekovaiheessa. Pellava-puuvillasekoitteiset kankaat sopivat myös erinomaisesti keittiöpyyhkeiksi, sillä ne imevät enemmän kosteutta kuin pelkkä puuvilla.
Sisustuskankaat pellavalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.