Viikon lahjaidea: Ompelulankasetti

Täydellinen lahja ompelun harrastajille: Ompelulankasetit
Haluat yllättää jonkun jouluna upealla lahjalla? Mutta et vielä tiedä varmasti, mitä etsit? Anna sitten lahja-asiantuntijoidemme auttaa, sillä me kankaita.comissa tiedämme, mistä käsitöiden ystävät pitävät.

Ja ensimmäinen idea, jota haluamme ehdottaa sinulle, on saanut inspiraationsta kollegaltamme Madeleinelta. Kun hän aloitti ompelun, hän osti itselleen ensimmäiseksi ompelulankasetin. Madeleine oli todellinen vasta-alkaja, eikä hänellä ollut minkäänväristä lankaa kotonaan. Oli siis erittäin kätevää, että ompelulankasetistä löytyi kaikki klassiset värit. Nyt hän on jo laajentanut lankvalikoimaansa, mutta jouluna hän ilahtuu myös, jos löytää kuusen alta laadukkaita Gütermann-lankoja uusissa väreissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.