Täydennä nyt syksyn vaatevarastoasi – Jerseykankaat kankaita.comissa

Jerseykankaat syysväreissä - tietenkin kankaita.comissa Oletko ommellut jo takin? Ja housut ja hameenkin? Puuttuuko syksyn vaatevarastosta silti vielä jotain? Ehkä olet jättänyt yläosat vähemmälle huomiolle. Paranna yläosatilannettasi uusilla, syksyisistä jerseykankaistamme ommelluilla paidoilla. Jerseykankaat ovat suurimmaksi osaksi mallistotuotteita, ja ne ovat saatavissa enää vain ensi vuoden alkuun saakka. Jerseykankaita voidaan työstää myös tavallisella ompelukoneella. Jerseyneula ja ompelukoneen ohjeiden lukeminen auttavat sinua ompelemaan jerseytä koneellasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.