Viikon lahjaidea: Kangaspaketit

kankaita.comin suositus: Kangaspaketit lahjaideana Haluat yllättää jonkun jouluna upealla lahjalla? Mutta et vielä tiedä varmasti, mitä etsit? Anna sitten lahja-asiantuntijoidemme auttaa, sillä me kankaita.comissa tiedämme, mistä käsitöiden ystävät pitävät.
Kangaspakettimme ovat ihanteellinen ratkaisu kaikille, joilla ei ole suurta kangasvarastoa, mutta jotka ehdottomasti haluavat tutustua erilaisiin materiaaleihin. Voit valita, haluatko mieluummin sisustus-, vuori- tai pukukankaita, ja saat kangaspaketissa aina n. kymmenen erilaista mallia sisustuskangasta, kolme erilaista vuorikangasta tai kolme erilaista pukukangaslaatua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.