Hyvää joulua 2015 sinulle toivottaa kankaita.com

Hyvää joulua 2015 sinulle toivottaa kankaita.com  Hyvät asiakkaamme,

saimme kokea kanssanne upean vuoden 2015 ja haluamme sanoa: KIITOS! Teille on aina hienoa löytää uusia tuotteita, ideoita ja DIY-projekteja.

Tällä hetkellä lähes 200 työntekijää tekee töitä sen eteen, että voimme tarjota teille muun muassa tällaisen tuotevalikoiman: Tänä vuonna otimme valikoimaan yli 2 000 uutta kangasta – ja lisäksi laajensimme ompelutarvikkeiden ja lankojen valikoimaamme.

Iloksemme Tula Style -mallistomme - itsetuotetut popliinikankaat muodikkailla malleilla ja kuvioilla – on osunut ajan hermoon. Vasta vähän aikaa sitten esittelimme teille Tule Kids -sarjan: Tula-perheen nuorin jäsen ei ole vain itse luotu ja tuotettu, vaan myös todellinen GOTS-sertifikaatin omaava luomukangas. Tulevina kuukausina myös muut Tula-kankaat muuttuvat kangas kankaalta GOTS-tuotteiksi. Lisäksi otamme tuotantoon myös luomujerseytä. Toivomme, että ompelette siitä lumoavia projekteja. Ehkä myös esittelette meille luomuksianne?

Jos ette juuri ompele, ehkä neulotte tai virkkaatte – tai ehkä kyseessä onkin kirjontatyö? Kaikkia näitä ihania harrastuksia varten, joissa käytetään neulaa ja lankaa, tarjoamme tällä hetkellä tuotteita ja laajennamme valikoimaamme jatkuvasti. Kannattaa käydä siis aina silloin tällöin kurkkaamassa verkkokauppaamme, yllätytte varmasti iloisesti monista vuoden 2016 uutuuksista!

Nyt toivotamme teille kaikille hyvää joulua, mukavia juhlapäiviä ja terveyttä ja onnea uudelle vuodelle 2016!

Ystävällisin terveisin

Melf Haack & Niels Nüssler

PS: Otattehan huomioon, että asiakaspalvelumme ei ole käytettävissä 24.-28. joulukuuta ja 1. tammikuuta. Yleisten juhlapäivien johdosta kaikki työntekijät ovat joulutauolla, eivätkä voi vastata tänä aikana kyselyihinne sähköpostilla tai puhelimitse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.