Tästä lähtien: Fat Quarters -kankaat 1,79 euroa kappaleelta.

Tilkkutöille ja pienille töille: Fat Quarters -kankaat tarjouksessa kankaita.comissa

Pieniin töihin ei aina tarvita kokonaista metriä puuvillakangasta. Etenkin tilkkutöissä on hienoa, että malleja voidaan ostaa pieniä määriä ja yhdistellä. Siihen Fat Quarters -kankaamme sopivat mainiosti. Niiden mitat ovat noin 45 x 50 cm, ja niissä on lukuisia väreiltään yhteensopivia malleja. Tällä hetkellä tarjoamme Fat Quarters -kankaita alennetuin hinnoin. Vain 1,79 euroa kappaleelta voit valita Fat Quarters -valikoimasta mallit, jotka sopivat seuraavaan työhösi parhaiten. Hauskoja hetkiä valikoimaa selatessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.