Tekevät jokaisesta laukusta mestariteoksen – Vlieselinen sopivat vahvikkeet ja tukikankaat

Oikean vahvikkeen avulla kangaspalasta voi tulla vankkaa materiaalia - täydellistä laukkuihin ja reppuihin. Vahvikkeita on saatavissa eri vahvuuksissa, joilla on kaikilla omat ominaisuutensa. Valikoimastamme löytyy vahvikekankaita vain saksalaiselta Freudenberg-merkiltä, joka on jo vuosia tuottanut kaikkea vahvikekankaisiin liittyvää ja joka kehittää jatkuvasti uusia tuotteita. Silitysvahvikkeet vahvistavat tietenkin myös paidan kauluksia ja kangasvahvikkeet tukevat mekkojen kappaleita. Kokeile seuraavassa projektissasi ja vahvista kangastasi vahvikkeella, huomaat eron varmasti! Valikoidut huippumyyntituotteemme sinulle:  
H 630 Tukikangas - Vlieseline H 250 Silitettävä kangasvahvike - Vlieseline | 1 S 320 Kestävä tukikangas - Vlieseline
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.